Tervahovi | Uittomiehenkatu 19, 38210 Sastamala

Puh. 0400 638 935, info@tervahovi.com

Tule juhlimaan, viihtymään ja rentoutumaan Tervahoville!

Häät ja juhlat

Kokoukset

Illanvietot

majoitus

Juhlapaikkana Tervahovi

Tervahovi on Rautaveden rannalla Sastamalan keskustan tuntumassa sijaitseva persoonallinen kokous-, juhla- ja illanviettopaikka. Kaksikerroksinen noin 200 hengen juhlatilamme on käytössä kesäisin ja saunakabinetti ympäri vuoden. Meillä vietät niin häät, syntymäpäivät, perhejuhlat, kokoukset kuin kaveriporukan saunaillat.

Lisämaustetta juhliisi

Tee juhlistasi unohtumattomat hyödyntämällä laadukkaita juhlapalveluitamme ja monipuolista laitevuokraustamme! Yhteistyökumppaneidemme avulla tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, kuten ammattitaitoisen pitopalvelun.

Lisäksi tarjoamme vuokralle esimerkiksi karaokelaitteita, joiden avulla varmistat, että tunnelma pysyy korkealla ja viihdettä riittää kaikille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva juhlakokonaisuus!

Juhlapalvelut

Yhteistyökumppanimme tekevät juhlastasi onnistuneen

Laitevuokraus

Kaipaatko tunnelman nostatusta esim. karaoken merkeissä?

Tervahovi juhlapaikaksi?

Tervetuloa viettämään onnistunut juhlahetki tai illanvietto hienoihin rantamaisemiin vain kivenheiton päähän Sastamalan keskustasta!

Tervahovi – Paikka juhlille, tapahtumille ja illanvietoille

Tervahovi ei ole vain juhlatila, vaan täyden palvelun tapahtumapaikka. Kaipaatko illanviettoosi tai juhlaasi tekemistä? Me autamme ideoinnissa ja teemme yhteistyötä erilaisten aktiviteettipalveluiden kanssa. Tai kaipaatko myös majoituskapasiteettia? Sekin onnistuu kauttamme, oli sitten kyse muutaman hengen yöpymisestä tai isomman porukan majoituksesta.

Miltä meillä näyttää?

Katso kuvia Tervahovilta ja sen lähiympäristöstä

Aktiviteetti osaksi päivää

Tervahovilla ja sen ympäristössä on paljon tekemistä

Majoittuminen

Majoitustilaa pienelle kuin suurellekin porukalle

Tyylikäs saunakabinetti Tukkijätkä

Tukkijätkä saunakabinetti tarjoaa oivalliset puitteet niin kokouksiin, kuin illanviettoihinkin ympäri vuoden. Upea järvimaisema, katettu terassi porealtaalla, iso sauna ja viihtyisä oleskelutila. Saunakabinetti on vuokrattavissa erikseen tai voit yhdistää sen juhlatilan kanssa.

Ota yhteyttä

Scroll to Top