Tervahovi | Uittomiehenkatu 19, 38210 Sastamala

Puh. 0400 638 935, info@tervahovi.com

Saunakabinetti Tukkijätkä

Saunakabinetti tarjoaa viihtyisät puitteet niin kokouksiin, kuin illanviettoihinkin. Upealla paikalla sijaitseva Tukkijätkä on vuokrattavissa läpi vuoden; koko viikonlopuksi tai vain yhdeksi illaksi.

Oleskelutilaa kabinetissa on 35 neliötä. Tilava sauna, suuri puku- ja pesuhuone, keittiö, ulkoporeallas ja iso katettu terassi. Yksi makuuhuone, jossa parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Oleskelutiloissa lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa.

Upealla paikalla

Tukkijätkä saunakabinetti sijaitsee upealla paikalla Rautaveden rannalla, juhlatilan kanssa samassa rakennuksessa. Erikseen varattavissa ulkoporeallas, josta upeat näkymät Rautavedelle.

Paikka on rauhallinen, mutta kuitenkin lähellä Sastamalan palveluja. Oma iso piha mahdollistaa niin ulkoaktiviteetit kuin vaikkapa ruokailun auringon alla.

Haluaisitko valmiin paketin?

Joskus on mukavaa vain saapua paikalle, ja antaa jonkun muun hoitaa käytännön asiat. Kiinnostaisiko jokin aktiviteetti? Tai olisiko mukava hypätä valmiiseen ruokapöytään? Kesäaikaan voi illanviettoon yhdistää vaikka venesafarin!

Kysy rohkeasti lisää ja suunnitellaan yhdessä täydellinen paketti teille!

Ruokailut

Katso tästä erillinen saunamenu. Jos listalta ei löydy mieluista, niin räätälöidään teille oma menu!

Aktiviteetit

Haluaisitko lisätä ohjelmaasi jonkun aktiviteetin tai kiinnostaako vaikka karaoke?

Monipuolinen juhla- ja ajanviettopaikka jopa 40 hengelle

Saunakabinetti sopii erityisesti noin 20 hengen seurueille, mutta viereisestä juhlatilasta on mahdollisuus hyödyntää lisätilaa vaikkapa ruokailulle tai tanssilattialle. Lisätilan myötä kapasiteetti kasvaa noin 40 henkeen. Lisätila erotetaan juhlatilasta tilanjakajalla. Mahdollisuus myös vuokrata vaikka koko juhlatilan alakerta, jolloin tilaan mahtuu jo isommatkin pirskeet.

Kokoukset

Kabinetissa modernit kokousvälineet ja pöydän ääreen mahtuu noin 12 henkeä.

Saunaillat

Iso sauna ja pukuhuone tekee tilasta loistavan firman saunailloille tai ihan kaveriporukan kokoontumisille!

Perhejuhlat

Tulossa rippijuhlat tai synttärit? Lisätilan avulla ruokailemaan mahtuu isokin porukka.

Scroll to Top