Tervahovi | Uittomiehenkatu 19, 38210 Sastamala

Puh. 0400 638 935, info@tervahovi.com

Majoittuminen Tervahovin alueella

Tervahovin vieraat majoittuvat mukavasti joko saunakabinetin makuutiloihin tai viereisen leirintäalueen leirintämökkeihin. Hotellimajoitusta kaipaaville Sastamalan keskustasta löytyy myös tarjontaa: Putiikkihotelli Pyynpesä keskustassa ja majatalo Liekoranta rautatieaseman vieressä.

Saunakabinetti

Saunakabinetissa on yksi makuuhuone jossa parivuode ja kaksi yhden hengen vuodetta. Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös leirintäalueen vastaanotosta. Vuoteissa on peitot ja tyynyt. Tuvassa on lisäksi kaksi levitettävää vuodesohvaa, joten majoitustilaa löytyy yhteensä 6+2 hlölle.

Mökkimajoitus

Viereiseltä leirintäalueelta löytyy 9 leirintämökkiä ja ne on tarkoitettu mökkityypistä riippuen 1-5 henkilölle. Huoltorakennus sijaitsee aivan leirintämökkien vierestä, josta löytyy WC ja suihku. Myös lemmikkieläimet ovat mökkeihin tervetulleita. Omat liinavaatteet ovat suositeltuja, mutta voit vuokrata ne myös vastaanotosta. Vuoteissa on täkit ja tyynyt. Myös astiasto on saatavissa panttia vastaan. Kaikissa mökeissä on sähkölämmitys.

Ota yhteyttä

Scroll to Top