Tervahovi | Uittomiehenkatu 19, 38210 Sastamala

Puh. 0400 638 935, info@tervahovi.com

Tervahovin juhlatila

Tervahovin juhlatila on suosittu häiden ja muiden juhlien viettopaikka. Kaksikerroksisen juhlapaikan alakerta on tunnelmallinen ja rustiikkinen, tilava ja toimiva. Alakerta sopii erinomaisesti ruokailutilaksi ja tilaa on myös pienelle bändille tai tanssilattialle. Alakerrasta on suora yhteys takapihan terassille, josta avautuu mahtava maisema suoraan Rautavedelle. Yläkerta tarjoaa mahtavat puitteet niin ruokailulle kuin menevämmälle menolle. Tänne mahtuu suurempikin yhtye eikä tanssitilakaan lopu kesken!

Yläkerta

Viihtyisällä ja tunnelmallisella vintillä istumatilaa n. 100 hengelle + iso tanssilattia ja esiintymislava kohdevaloin. Baaritiskin tai muun tarjoilupisteen saa vintin toisen päätyyn. Tässä tilassa on järjestetty niin ruokailuja, tansseja, discoja kuin tanssinäytöksiä. Tilaan mahdollista myös vuokrata äänentoistolaitteet ja valotekniikka, jolloin tanssitunnelma on taattu.

Alakerta

Alakerrassa istumapaikkoja n. 100 hlölle, pöydillä hyvä muunneltavuus eri kokoisille tilaisuuksille. Suuri katettu terassi, jossa tilaa 40 hengelle. Tilava keittiötila, jossa runsaasti kylmäsäilytystilaa. Tiloissa käytössä lisäksi kaksi isoa juomakaappia. Alakerrassa WC-tilat sekä kulku Tukkijätkä saunakabinettiin sekä terasille ja rantaan.

Juhlapalvelut

Tee juhlistasi unohtumattomat hyödyntämällä laadukkaita juhlapalveluitamme ja monipuolista laitevuokraustamme! Yhteistyökumppaneidemme avulla tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, kuten ammattitaitoisen pitopalvelun.

Tukkijätkä

Kabinetti on oiva tukikohta hääparille tai juhlaseurueelle

Majoitus

Kauttamme myös majoitusmahdollisuus

Laitevuokraus

Nosta juhlien tunnelma kattoon bilepaketeilla!

Ota yhteyttä

Scroll to Top